Forside Varmepumpe Lys·El·Fiber Kontakt DYHL ELECTRIC:  4970.4925.
Fiber

Bredbånd, fiber og splidsning

Kvaliteten og udbuddet af ydelser indenfor TV/Radio, Internet, Telefoni m.v. er markant stigende. Det betyder bl.a. udbredelse af bredbåndsnet med ydelser på op til mere end 100 Mbit. For Dyhl Electic er dette ikke fremtid, men noget vi allerede er i gang med.

  bw

Et bredbåndsnet baseret på fiberkabler hele vejen ud til forbrugeren (FTTH = Fiber To The Home), giver maksimal ydelse til tele/data transmission. Dyhl Electric har den faglige indsigt og uddanet personale også inden for dette område. Vi kan levere fiberkabler - og sagkundskaben til at installere, udføre splidsning mm. - til direkte nedgravning i jord, indblæsning, spuling i rør samt indendørs installation.

Alle single-mode fiberkabler, leveret fra Dyhl Electic opfylder ITU-T G.652 D standarden. Yderligere kan vi levere rackbaseret fiberoptiske krydsfelter - ODF (Optical Distrubution Frame) - til både indendørs- eller udendørsinstallation
  bww
Fiberteknologien er afgørende forskellig fra kobberbaseret transmission. Der kræves ny viden og en anden type værktøj at håndtere fiberinstallationer. Dyhl Electric har værktøjet, og samarbejder med en række specialister og specielt udvalgte leverandører, med teknisk support og design af de optimale fiber-løsninger.

Fiber mellem rackskabe, mellem bygninger og mellem etager, giver den højeste hastighed på netværket og adskiller sig samtidig fra et kobberkabel ved ikke at være elektrisk ledende.

Dyhl Electric kan levere og installere netværks- og bredbåndsløsninger fra producenter som f.eks. Tyco AMP Netconnect, Lauritz Knudsen, TKF, Tyco Telecom Outside Plant, Cubic Cabinet og Rittal.